SSL Certificate
JoinQuicklinks
Login American International School of Rotterdam
Home >
Admissions > Informatie in het Nederlands > EAL & Language Programma

EAL & Language Programma

English as an Additional Language (EAL)

De AISR EAL programma is ontworpen om ondersteuning te bieden aan kinderen die verhuist zijn naar een nieuwe (internationale) school en een nieuwe taal (Engels) moeten leren. De EAL programma op AISR is een "sheltered immersion" programma. Studenten worden ondergedompeld (geplaatst) in een Engels sprekende omgeving (onze school) en krijgen ondersteuning zodat zij op een zinvolle wijze kunnen communiceren in de klas.

De EAL-afdeling biedt een verscheidenheid aan extra ondersteuning voor de EAL studenten. Elke nieuwe student wordt geƫvalueerd op hun sociale en academische Engels taalvaardigheid. Studenten worden dan beoordeeld en geschikte klassen toegewezen afhankelijk van hun behoefte. Studenten blijven EAL steun ontvangen totdat zij een bevredigende vaardigheidsniveau en succes in de reguliere klassen aantonen.

Language programma

Engels is de voertaal op AISR, maar de school stelt als doel dat alle leerlingen in minstens twee talen volledige vaardigheid bereiken. Het unieke taal programma geeft studenten de mogelijkheid om dagelijks lessen in een tweede taal te volgen.

Een ruim aanbod aan taalonderwijs geeft de studenten niet alleen de mogelijkheid om aan hun taalvaardigheid te werken, maar het zorgt er ook voor dat een zodanig niveau wordt behaald dat de stap naar zowel het vervolgonderwijs als het terugkeren naar een studie in het land van herkomst niet zo groot is.

Elke dag krijgen veel van ons studenten 45 minuten les in een taal anders dan Engels. Voor studenten die een tweede taal leren, betekent dit het ontwikkelen van basis- en communicatieve vaardigheden, dat wil zeggen, ze leren hoe te communiceren in deze tweede taal. Voor native speakers gaat het onderwijs verder dan het ontwikkelen van communicatieve vaardigheden - studenten krijgen les in hun moedertaal op een manier die nauw aansluit op het curriculum in hun eigen land. Hierdoor krijgen AISR studenten de mogelijkheid om in het Engels of in hun moedertaal verder te studeren op universitair niveau.

AISR streeft naar het geven van internationaal onderwijs op topniveau en verbindt leerlingen met hun eigen taal en cultuur, waardoor ze zowel wereldwijd als thuis succesvol kunnen zijn.

Indien u meer informatie over EAL of ons Language programma zou willen, neem dan contact op met de AISR Head of Languages or EAL Coordinator via +31 (0)10 422 5351 of queries@aisr.nl

Zie ons in de VO gids

CIS Nea IB World School
page tools :
PowerSchool FacebookTwitterLinkedInYouTube

The American International School of Rotterdam | Verhulstlaan 21 | 3055WJ Rotterdam | The Netherlands | Tel + 31 (0)10 422 5351 | Privacy Policy

email page print page large type small type
powered by finalsite